"Int alls 'loolit!"


Ibland blir det inte riktigt som man planerar, men det gör ingenting, man hamnar bara planera om. Var på kaffe med en kompis idag, riktigt chill. Vädret har varit helt fantastikt, varmt och soligt.
Spenderat kvällen med mamma, var ut och gå ett varv, såg en sjukt vacker solnedgång, rosa, lila och orange!
Fick tyvärr ingen bild som kunde göra solnedgången rättvisa så jag bjuder på en annan vacker solnedgång istället.

Aldrig på mina villkor.


Grannar. Det är ett trevligt (läs jobbigt) måste då man bor i höghus. Har bott i höghus ett bra tag och man lär sig ganska snabbt att minska på ljud inder dygnets senare timmar. Tydligen har inte de grannar som bor här lärt sig det. Musik, smällar, möblering och som Sheldon Cooper skulle säga "coitus" är något som tydligt hörs i min lägenhet allt efter kl 21, aldrig tidigare. Städat lite idag, läst på prov. Nu regnar det. Hoppas det slutar till imorrn bitti. Ska nog sova snart!

This song reminds me of what should have been home.


Det där med hjälplöshet. Jag känner mig som mest hjälplös då någon jag älskar och bryr mig om har ont eller lider. Jag är ju utbildad närvårdare, och bygger vidare på mina kunskaper, jag skall ju kunna motverka sånthär, visst?
Och ändå kan jag inget göra. Hatar sånt.
Blivit antastad av telefonförsäljar idag igen. Fick en nummer av mamma ja skulle ringa för att dom skall sluta, och det är i kraft i 3 år. Hoppas det funkar, för de retar gallfeber på mig!
Imorgon är det ekenäs som gäller, skall träffa mommo innan hon åker på resa och hälsa på mamma en sväng, kvällen spenderas med pojkvännen, så helgen kommer och bli bra, det är jag säker på, trots skoluppgifter!


Kall som sten..


De har varit väldigt fint väder ida! Varmt och skönt, inte haft någon skola idag. Tagit det lugnt, chillat och så.

Herr snigel




Regn. suck. Känt mej en aning nere idag. kanske är det vädrets förtjänst? Troligtvis..

I miss you already..!




Helgen har rusat förbi igen alldelse för fort. Vart i jakobstad, en lat helg, men kul! kan bara lugnt konstatera att dedär med biljard verkligen inte är min grej, fast skratta gjorde vi, mest åt mina fail, men de bjuder jag på! ;)
Lugnare vecka på kommande, vilket är skön efter förra veckans stressande, men tent skall vi nog hinna med trots det!

Haft sendrag sen jag kom hem, o nynnat på Fever,, "I can feel your fever, taking over, can you see your fever, taking over me. I can feel your fever, taking over, got a dirty feeling, and you're the remedy...."









"ja se det snöar..!" oh wait what!?!?

 

Mobil-bild!



Det snöar bomullstussar? jag hoppas verkligen det! för snö kan det ju inte vara!!?! >-<'''

Igår vart det en sjukt fin dag! hittade dessa krokusar i en liten backe påvägen hem från skolan. Glad jag blev! Hälsade på hos Janina och sedan drog vi till skanssen och skämde bort oss lite med underkläder och örhängen. Väl förtjänt tycker jag!
Hade prov idag, som gick lite sisådär, hoppas på det bästa!

"You were my new dream. -And you were mine."



Kännde mig en aning febrig igår kväll och trots att jag kännde mig bättre ida morse, tycks det ha blivit värre nu till kvällen. Har inga föreläsningar imorgon, men skall för det jobba flitigt på en hel del skolarbeten imorgon, så det är tidig väcking som gäller.
Helgen har var skön. Passligt slö och slapp. Blivit bortskämd även denna helg. Haha det är ju hemskt :'D

Gotta catch 'em all!!



Tar det lugnt i helgen med den bästa ♥. Här uppe i landet snöar det till mitt stora förtret. Nördat mig på min gameboy emulator som min han fixat åt mig. Pokémon för hela slanten. Life's good! :D

I ♥ Ellen


Darling leave a light on for me.



Har rörmokaren på besök.
Har lite strul med avloppet i duschen. Det finns en stor chans att det kan bli en större grej av det hela, men jag håller tummarna för att det är ett mindre problem.
HItta några fina blockljus i butiken idag som jag betämde mig för att köpa. De passar riktigt bra där de står.

A promise is a promise!



Svårt att få snygga bilder, men här är en som inte blev totalt misslyckad. Från fredagens Knife Party, det var KUL!!



Parfym jag fick av pappa som tack för att jag vart kattvakt i början av förra veckan då dom var bortresta. Inte nog med att förpackningen och flaskan är urgullig, är dofterna goda och söta, och blir inte alls tunga som vissa parfymer kan bli.

Sköra ägg!






Förlååååt!!
Inte bloggat på¨hela påskhelgen, men jag har inte haft tillgång till en dator på det viset..
Vart i ekenäs hela helgen. Blev upplockad av min pojkvän på torsdagen och åkte hem med pappa idag.
Har chillat en hel del, var på Knife party's konsert på en krog i Helsingfors, vart på 14:års kalas träffar nära och kära och annars bara umgåtts med fint folk.

Skulle ha några bilder till att visa, men det får bli tills imorgon. Blogg.se verkar ha något serverfel? eller så är det bara min internetanslutning >.< suck!


Pandas and Pokéballs (o^-^o)

.

Har varit trög med bloggandet igen, FÖRLÅT! måste skärpa mej, men vart upptagen med att träffa fina människor och fixa skolarbeten. Spelat en hel del pokémon på min nintendo advance sp, AWSOMNESS! nostaligiskt om nått ^^'
Hade smått tråkigt igår därav bilderna (resultatet av tråk och sömnlöshet)
Snart är det torsdag, och då får jag äntligen se den bästa! <3 grymt hur man kan sakna!

RSS 2.0